Abel Buades compta amb diverses opcions per a l’11 inicial i la convocatòria amb l’única baixa d’Hugo

El CD Olímpic rep diumenge a les 17 h a un dels equips que ocupen els llocs de descens com el Silla CF. Com se sol dir, aquest és un partit “trampa” per als xativins, ja que no poden confiar-se davant un rival molt necessitat de punts per eixir de la zona roja de la classificació.

Aquesta jornada, Abel Buades compta amb diverses opcions per a l’11 inicial i la convocatòria, tenint en compte que sols Hugo, lesionat de llarga durada, serà baixa per al partit. Ara falta veure si el tècnic de Benimodo opta per repetir l’esquema amb dos davanters que va funcionar bé a Elda o si es torna a l’opció més habitual d’acompanyar a Keita d’inici amb un migcampista ofensiu.

Pel que fa al rival, el Silla aplega a La Murta després de perdre per la mínima contra el Villarreal C tot i jugar un bon partit contra un dels equips punters del grup. Això sí, des del canvi de tècnic, l’equip “blanquet” ha millorat els seus resultats i es troba en clara progressió.

Per a la visita a Xàtiva, Santi Gracia no podrà comptar amb un dels referents de l’equip com David Verdú, expulsat la darrera jornada, ni tampoc amb Óscar Bertó, sancionat per acumulació d’amonestacions.

Aquest Olímpic – Silla estarà dirigit per l’àrbitre Manuel José Muñoz Mendiola, assistit per Adrián García Guerrero i Jorge Navarro Irles.