L’equip xativí es troba a la mateixa distància de la promoció d’ascens i dels llocs de descens

Les dues derrotes seguides que ha patit el CD Olímpic han convertit la visita al camp del CF Recambios Colon en un partit clau. El duel, previst per a diumenge a les 11:30 hores amb arbitratge de Juan José Lidón Rocamora, pot determinar l’objectiu a curt termini dels xativins de cara a les últimes jornades de la primera volta.

En El Perdiguer, l’equip de Berna Ballester intentarà aconseguir la seua primera victòria com a visitant aquesta temporada per a així aproximar-se de nou a la lluita pels llocs de promoció. En cas contrari, els xativins podrien apropar-se considerablement als llocs de perill, ja que aquesta temporada un mínim de cinc equips caurà a la Regional Preferent.

Per a enfrontar-se al Recambios, el cos tècnic xativí no podrà comptar amb el sancionat Moscardó, mentre que tampoc s’espera la participació de Juanma després de demanar el canvi per molèsties físiques passat dimecres. Per contra, Joan i Rueda estaran de nou disponibles una vegada complides les seues respectives sancions i tots dos podrien entrar directament en l’11 inicial.

El rival a batre per part dels xativins serà un Recambios Colón que lluita per eixir dels llocs de descens i que necessita un triomf per escalar llocs en la classificació. Tot i que sols porta 13 punts, 7 menys que l’Olímpic, el de Luis Navarro són prou sòlids al Perdiguer, ja que allí han aconseguit les úniques tres victòries del present curs. A més a més, cal destacar que han plantat cara a tots els rivals als quals s’han enfrontat fins ara i tots els seus partits, incloses les derrotes, han tingut marcadors ajustats.