El club espera un gran ambient al Camp Murta per ajudar a l’equip a aconseguir l’objectiu

Diumenge a les 18:00 hores el CD Olímpic s’enfronta al Villarreal C en l’última jornada de la segona fase de la competició i amb l’únic objectiu d’aconseguir la classificació per a la promoció d’ascens. Per a assegurar-se matemàticament un bitllet per a les eliminatòries, l’Olímpic necessita almenys empatar contra el filial “groguet”, ja que una derrota faria als xativins dependre del Silla.

Amb tot açò, el partit de diumenge és pràcticament la primera de les eliminatòries per l’ascens i des del club s’ha treballat de valent perquè el Camp Murta lluïsca com en les grans cites. Jugadors i col·laboradors han visitat els centres educatius de la ciutat per repartir invitacions per als més menuts i descomptes per als seus familiars, que també s’han fet extensos als familiars dels jugadors de l’Acadèmia CDO, amb la intenció d’aplegar a l’aforament màxim permés per la situació sanitària de 1.000 espectadors. A més, com a novetat, aquesta setmana no serà necessari que els socis passen per les oficines a recollir la seua entrada, ja que podran accedir directament amb el seu abonament. 

Per a aquest important duel, Berna no podrà comptar amb els lesionats de llarga durada Mikel Solís i Uche, ni tampoc amb el sancionat Farisato. Per contra, tot i que alguns jugadors arrosseguen molèsties, s’espera que la resta estiguen disponibles, inclòs Lionel Enguene, que es va perdre el partit contra el Silla. A més, Berna podrà tornar a la banqueta després de complir sanció.

De la setmana d’entrenaments, cal destacar la presència de fins a 8 juvenils en algunes sessions per millorar les opcions de treball de l’equip. Marc Grau, Toni Cairols, Alex Tormo, Vicent Estarlich, Alvaro Aliques, Eloy Albuixech, Ricard Ferri i Pau Martínez han estat els jugadors que han ajudat en aquests dies previs al partit contra el Villarreal C, i diversos d’ells podrien entrar en la convocatòria.