Els xativins comencen hui el seu camí en la Fase Territorial de la Copa RFEF

Aquesta vesprada a les 20:00 hores, el CD Olímpic disputa el seu primer partit oficial de temporada 2021-22. El primer rival a batre serà el Torrent CF en un duel corresponent a la primera ronda de la Fase Territorial de la Copa RFEF. Aquest encontre, que es jugarà al Camp Murta, serà el primer dels dos que disputarà l’equip de Berna Ballester aquesta setmana, ja que diumenge s’estrenaran en la lliga, també a casa, contra el FC Jove Español.

Per al partit de hui, el cos tècnic de l’Olímpic no podrà comptar amb Tendillo, per lesió, i tindrà el dubte de Juanjo, qui arrossega unes lleugeres molèsties. La resta del planter sí que estarà disponible per a mesurar-se amb un rival que, segons Berna Ballester “té una gran plantilla, no sols un bon 11, sinó també molt bons recanvis”.

Pel que respecta al plantejament de la Copa RFEF per part de l’Olímpic, Berna explica que “és una competició molt interessant i il·lusionant. El tècnic xativí afegeix: “Anem a disfrutar de competir contra un gran rival que ens pot servir com a test molt seriós de cara a diumenge”.

Cal destacar que el partit està inclós en l’abonament de temporada del CD Olímpic, per la qual cosa els socis no hauran de pagar entrada. Per contra, per a aquells que no siguen abonats, el cost de l’entrada serà de 15 euros.

L’Olímpic – Torrent estarà dirigit per José Miguel Carballa Miñana, asistit per Alejandro García Cebrián i Ainhoa Remón Tello.