Els de Marcos Camacho visiten el diumenge a les 11:30 hores al CD Thader

Arriba el moment del primer desplaçament de l’Olímpic en aquesta temporada, serà cap a terres alacantines on visitara al CD Thader. El conjunt local no jugara aquesta jornada al seu camp habitual que és de gespa natural situat a “Los Rojales”, en aquesta ocasió es desplaça a Formentera del Segura per jugar al camp municipal “Nuevo Frumentaria”, on el terreny de joc és de gespa artificial i d’unes mesures paregudes a les de la Murta. Aquest canvi potser serà beneficiós per als de Xàtiva que acusaran el canvi de superfície. Marcos Camacho no podrà comptar amb Jean Carlo lesionat. Lucho, Rueda i Carles Vida després de l’esforç de la jornada 1, han estat entrenant entre cotons per intentar arribar en les millors condicions possibles al partit, però no està clara la seua participació. Amb qui si podrà comptar el tècnic setabense és amb Aarón Cardos que després de complir el partit de sanció de la passada temporada, podrà ser de la partida, un jugador que sense dubte pot ser diferencial.

El rival el CD Thader, afronta aquesta segona jornada després de caure golejats per 5-0 davant el Santa Pola, en un partit on van estar imprecisos, però que van tindre bons minuts que no reflectien el que l’electrònic. Un planter conformat amb una mescla de joventut i veterania.

Primer desplaçament per als xativins que no serà fàcil, diumenge a les 11:30h està previst que arranque l’encontre en què els de Xàtiva buscaran mantindre el bon inici lliguer.