Els de la Costera tanquen una setmana de tres partits sumant 4 dels 9 punts en joc

A les 12:00 h d’ahir diumenge, el municipal de Benigànim va albergar el derbi intercomarcal entre el SIA Benigànim i el CD Olímpic, un duel de màxima importància per tots dos conjunts que buscaven retrobar-se amb la victòria.

Als primers minuts d’encontre els dos equips van voler ser els protagonistes buscant dur la batuta del partit. El poc de perill que es va crear va arribar en les jugades a baló aturat per part dels de Berna Ballester. L’Olímpic va voler fer-se amb el domini de l’esfèric, però sense generar excessiu perill en atac i el Benigànim amb transicions ràpides buscaven la porteria defesa per Vio. Al minut 35 arribava el primer contratemps per als setabenses, Rueda tenia que ser substituït en notar unes molèsties, Serpeta va ser l’elegit en el canvi. Amb el resultat inicial, el col·legiat va indicar el camí cap als vestuaris.

La segona part, va començar amb un nou contratemps per als CD Olímpic. En l’eixida de baló dels setabenses, els locals van robar l’esfèric i davant una mala eixida de Vio, Iván García aprofitava l’errada per a posar el 0 a 1. L’Olímpic davant aquesta situació va posar una marxa més al seu joc i fins en dues ocasions va buscar porteria amb els remats de Tanque. Al minut 58 un córner botat per Juanma i que Tanque va rematar imposant-se a Tota la defensa posava de nou l’empat a l’electrònic. El baló parat continuava sent el protagonista per a tots dos conjunts, que buscaven d’aquesta manera el gol. Al minut 78 Juanma Montero amb un llançament directe de falta, anotava el segon gol per al conjunt xativí que aconseguia remuntar. Amb el Benigànim ja bolcat a l’atac, Tanque va poder sentenciar, però el porter ho va impedir.

A la fi dels 90 minuts el marcador reflectia un 1 a 2, que significa la primera victòria dels de Berna Ballester fora de casa. La pròxima setmana rebran en la Murta al filial de l’Elx.