Els xativins van patir per a acabar imposant-se per la mínima amb un gol de Miki Cantave

Fins a la cinquena jornada ha hagut d’esperar el CD Olímpic per a aconseguir la seua primera victòria de la temporada. Després de quatre partits disputats, ja que encara segueix pendent el duel contra el Jove Español ajornat per COVID, els d’Abel Buades ja saben el que és sumar els tres punts i comencen a apropar-se a una situació classificatòria més còmoda.

Els xativins van patir de valent per acabar emportant-se la victòria del Municipal de Benigànim per 0-1. Al primer temps, el duel va estar prou igualat, produint-se un clar xoc d’estils. La primera ocasió fou per a la UD Benigànim a la treta d’un córner i també amb una treta des del cantó va aplegar la primera oportunitat per a l’Olímpic que, curiosament, va malbaratar un ex com Castilla. Al descans es va aplegar amb empat a zero, ja que els locals no van poder aprofitar altra clara ocasió a favor seu.

En el segon temps, l’Olímpic va intentar fer un pas avant i ho va aconseguir al minut 62 després que el jugador del Benigànim Guille veiés la roja directa. L’entrada de Miki i Juanjo va donar ales als d’Abel Buades. De fet, va ser Miki Cantave qui, al minut 85, anotava el gol de la victòria amb un espectacular llançament amb l’exterior que culminava una gran jugada personal per banda esquerra. A partir d’ahí, els locals abaixaren els braços i a punt va estar Ekedi d’anotar el segon, però el reu remat de cap es va topetar amb el travesser.