Dos gols d’Aaron Cardós van donar els tres punts als setabenses

Ahir en la vesprada l’Olímpic va visitar Dénia, en un encontre on els de Marcos Camacho necessitaven la victòria, la primera fora de casa. Per la seu part els locals arribaven amb canvi d’entrenador i també necessitaven sumar els tres punts. Els xativins van arribar amb moltes baixes, a Carles Vidal, Rueda, Kosta i Mauro Melo es va afegir Gio.

L’inici del partit va estar marcat per un joc sense aproximacions de perill per part de cap dels equips. Al minut 10 Àlex Tormo executava una falta directa a les mans del porter. L’Olímpic a poc a poc va anar aconseguint el control de joc i gaudia de la possessió de baló. Al quart d’hora de joc Jean Carlo va robar en un error en l’eixida de baló local i es va plantar en l’àrea, però en el mà a mà li va guanyar la partida el porter. Minuts després va ser Santi qui ho va intentar amb un llançament sense angle que va ser rebutjat a córner i en la treta des del cantó l’esferic es va quedar en zona de remat sense ningú que aconseguira finalitzar. Sobrepassada la mitja hora de joc el Dénia va tindre la primera aproximació de perill. Últims minuts bojos. Miranda al 36 es va plantar davant del porter per a batre’l amb una vaselina que es va perdre per damunt del travesser. Minuts després Javi Domenech salvava el gol local en un mà a mà. I sense poder trencar la igualtat es va arribar al descans. La segona part començava amb una gran intervenció de Javi per a evitar el gol del Dénia i la posterior reacció olimpista. Marcos Camacho va començar a moure la banqueta. Al minut 71 Aaron va ser objecte de falta en la frontal de l’àrea que va suposar la segona cartolina a groga per al jugador local, el Dénia es quedava amb un home menys. El propi Aaron va ser l’encarregat d’executar el lliure directe de forma magistral per a posar el 0-1. El Dénia va donar un passet avant posant en perill la porteria de Javi però una vegada més porter i defensa van estar a l’altura per donar solució a l’ofensiva rival. Ja al minut 90, Hugo Muriel es va marcar una bonica jugada individual i en xafar àrea va ser tombat. El penal el va llançar Aaron que no va fallar per a sentenciar el partit amb el 0-2.

Tres punts molt importants pel que fa a la classificació i perquè la victòria trenca la mala ratxa que l’Olímpic arrossegava des de l’inici de lliga com a local.

Per altra banda, divendres Carles Vidal va passar per quiròfan per a ser intervingut al menisc. L’operació va ser un èxit i el jugador olimpista ja pensa en el procés de recuperació per a tornar a xafar la gespa prompte.