«Senyora de la comèdia» comptarà amb servei gratuït d’atenció als xiquets i xiquetes a la LudoTecla de Borja

Aquest divendres, 9 de febrer, a les 20:30 h, arriba al Gran Teatre de Xàtiva l’obra «El traje», protagonitzada pels reconeguts actors Javier Gutiérrez, guanyador de dos premis Goya i una Concha de Plata, i Luis Bermejo, nominat a dos premis Goya. 

El text està signat i dirigit per Juan Cavestany, premi Max al millor autor en castellà per Urtain, i es tracta d’una comèdia negra en la qual els dos personatges mantenen un pols intel·lectual i físic ple de tensió, cruesa, suspens i humor delirant. «El Traje» pretén alertar, en un to de comèdia realista, sobre la voracitat del sistema, sobre com ens converteix en persones depredadores i sobre com el desig del material perverteix la naturalesa humana més essencial. Tracta de la corrupció política i la corrupció de l’ànima, de la soledat i d’un moment, l’actual, en el qual potser som a temps de canviar tot això. 

Les entrades per a platea estan exhaurides, però encara hi ha unes poques disponibles a amfiteatre i a les llotges, al preu de 12 i 15 euros, les quals es poden adquirir a través de la pàgina web del Gran Teatre i d’Instanticket. 

A més a més, ahir dimarts es van posar a la venda les entrades per a la resta de cites previstes per al primer quadrimestre de 2024. Es tracta dels espectacles Horta, diumenge 25 de febrer, Senyora de la Comèdia, dissabte 9 de març, La Celestina, dissabte 23 de març, Rèquiem, diumenge 24 de març, Eclipsi Total, dissabte 13 d’abril, Pandataria, divendres 19 d’abril, i El món està trencat, però es pot caminar, dimarts 23 d’abril. 

Cal destacar que el 9 de març, durant l’espectacle Senyora de la Comèdia de Maria Juan, hi haurà un servei gratuït d’atenció, suport i vigilància per a xiquets i xiquetes de 2 a 12 anys, des de les 19:30 a les 21:30 h, a la ludoteca municipal «Tecla de Borja» i amb places limitades. 

Les entrades per als espectacles es poden comprar les 24 hores a través de la web del Gran Teatre i d’Instanticket, o bé de forma presencial el dimarts de 12 a 14 i de 17 a 19 hores, o els dies de funció.