Els dos equips de 1a Regional sorprenen rivals de Preferent i els alcudians s’emporten el derbi del Riu Sants

Passat dissabte, els representants de la Costera en La Nostra Copa van protagonitzar partits vibrants i van donar algunes sorpreses.

En el derbi del Riu Sants, el CD L’Alcúdia de Crespins va deixar de banda la seua mala dinàmica en lliga per a imposar-se a la UD Canals per 3-1 amb gols de Surdo, Moha i Víctor.

D’altra banda, els dos equips de Primera Regional de la nostra comarca van superar a rivals de superior categoria.

En el cas del CD Llosa, el triomf va ser clar davant el CD Enguera. Per 3-0 van guanyar els llosers gràcies als gols de Joan Ortiz, Joan Conca i Luis Vidal, que van deixar el partit sentenciat en la primera meitat.

Pel que respecta al Racing Xàtiva, els de Jose Alarcón van patir més davant un gran equip de Preferent com l’Olleria CF. Els xativins es van avançar amb un gol de Carlos Serrano als 20 minuts, però no van poder ampliar la seua renda fins al minut 88 amb un penal transformat per Silver. Posteriorment, els visitants van reduir distàncies, però el 2-1 ja no es va moure del marcador.