Els equips de Regional Preferent entren en competició en la pròxima eliminatòria

Ahir es van disputar la majoria dels partits corresponents a la tercera eliminatòria de La Nostra Copa. Entre ells, els dos representants de la nostra comarca van disputar els seus enfrontaments i, afortunadament, els dos van aconseguir la classificació per a la següent ronda.

D’una banda, el CD Llosa es va imposar a la PD Ayorense per un ajustat 0-1 gràcies al gol de Luis Vidal al minut 55. Els de José Enrique Lluch no ho van tindre fàcil davant un rival d’inferior categoria, però que va fer un gran partit animat per la seua afició.

D’altra banda, el CF Racing Xàtiva també va patir de valent per a superar al Senyera CF. En aquest cas, els de José Alarcón van haver d’aplegar fins als llançaments de penal després d’empatar 2-2, però van acabar aconseguint la classificació per a la següent fase.

Ara, els dos equips de la Costera, esperen rival en una quarta eliminatòria en la qual ja entraran en competició els equips de Regional Preferent, la màxima categoria del futbol regional valencià i, per tant, els equips més potents d’aquesta nova competició copera.