Amb la incorporació de la localitat valenciana de Llocnou d’en Fenollet, el Fons Valencià per la Solidaritat augmenta el nombre de socis a 138, sent d’aquests 129 ajuntaments i 9 mancomunitats de la Comunitat Valenciana

L’Ajuntament de Llocnou d’en Fenollet ha aprovat sense cap vot en contra del plenari municipal, l’adhesió al Fons Valencià per la Solidaritat, l’entitat municipalista que aglutina els esforços i recursos d’ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana, i els dedica a erradicar la pobresa i treballar per la igualtat d’oportunitats mitjançant la cooperació internacional i l’educació per al desenvolupament. Llocnou d’en Fenollet ha designat com a representants de l’ajuntament al Fons a l’alcalde Salvador Revert i a la regidora Matilde Moscardó, com a titular i suplent respectivament. 

El municipi de la Costera, amb l’alta com a soci al Fons Valencià, manifesta la seua voluntat de contribuir des de l’àmbit local valencià al desenvolupament de països del sud, sent conscient de la seua transcendència en la construcció d’una societat més humana, justa, sostenible i democràtica. L’Ajuntament de Llocnou d’en Fenollet assumeix, per tant, el compromís de dotar pressupostàriament una partida anual per a projectes de cooperació internacional i d’educació al desenvolupament a realitzar mitjançant el Fons Valencià. 

Amb la incorporació de la localitat valenciana de Llocnou d’en Fenollet, el Fons Valencià per la Solidaritat augmenta el nombre de socis a 138, sent d’aquests 129 ajuntaments i 9 mancomunitats de la Comunitat Valenciana, continuant amb la tendència d’increment de socis. També s’incrementa la presència al Fons d’entitats locals de la Costera, sent el 68% de les localitats de la comarca (Xàtiva, Canals, l’Alcúdia de Crespins, Moixent, la Llosa de Ranes, Vallada, el Genovés, la Font de la Figuera, Barxeta, Montesa, Llocnou d’en Fenollet, Novetlè i Cerdà) -les quals representen al 96% de la població- les que formen part de l’associació municipalista per la solidaritat. 

La vicepresidenta del Fons i regidora de l’Ajuntament de Canals, Verònica Ferri, ha expressat la seua satisfacció per l’adhesió de Llocnou d’en Fenollet, que consolida el creixement del Fons a la comarca de la Costera. 

L’alcalde de Llocnou d’en Fenollet, Salvador Revert, ha manifestat que l’adhesió al Fons Valencià és la materialització del caràcter solidari del seu municipi i del seu veïnat, així com del compromís que aquest té amb la societat i amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.