Les estrictes mesures de seguretat marcaran aquesta prova atlètica

L’Ajuntament de Llanera de Ranes i Trifitness31 han organitzat per a diumenge, a partir de les 7h, el II Trail de Llanera de Ranes. Aquesta prova significarà la tornada d’aquest tipus de competicions a la zona, però es durà a terme amb moltes restriccions i mesures de seguretat a causa de la situació provocada per la COVID-19.

La prova, amb dues modalitats de 13 i 22 kilòmetres respectivament, tindrà un format d’eixida diferent de l’habitual i podran participar 300 esportistes com a màxim.

Un dels moments de més aglomeració en una prova esportiva és el de recollida de dorsals, per aquest motiu no es realitzarà lliurament de dorsals el dia de la prova, serà obligatori recollir el dorsal i borsa del corredor entre el divendres dia 24 de juliol i dissabte 25, a la botiga La Senda del Corredor de Xàtiva. Només podran sol·licitar la recollida de dorsals el dia de la prova els participants que tinguen el seu domicili a més de 40 quilòmetres de Llanera de Ranes, i s’haurà de sol·licitar en realitzar la inscripció.

A més, tots els avituallaments de la prova comptaran amb dispensadors de gel desinfectant i personal de l’organització amb la protecció adequada, que controlaran que tots els participants facen l’ús correcte abans d’entrar a la zona d’avituallament. El personal de l’organització controlarà el temps màxim de 2 minuts que podrà romandre cada participant en les zones d’avituallament.