Nova victòria del C.D. Olímpic que li permet continuar somiant

Visitaven els de Xavi Candel a un dels equips més joves del grup com és la U.D. SIA Benigànim per a enfrontar-se en la jornada 14 de lliga. A priori, els de Xàtiva eren favorits per a emportar-se el partit per la bona dinàmica, per l’experiència dels seus jugadors, i per la gran solidesa defensiva mostrada.

El partit va arrancar amb un tanteig per part de tots dos equips, amb tímides aproximacions a l’àrea, i sense desplegar un futbol vistós. Els més actius per part dels visitants en aquest període de partit estaven sent els extrems Vicent i Corbalán. Tot canviària en el minut 22, quan Matías Aquino va trencar amb un desmarcatge a l’esquena de la defensa local i aconseguia posar el 0-1, que fou anul·lat per fora de joc. Al cap de dos minuts, una jugada idèntica acabaria donant-li avantatge en el marcador als de la capital de la costera. Aquino en aquesta ocasió estava en posició legal i no va perdonar als locals. Va durar poc l’alegria per a l’Olímpic, ja que en el minut 28, el capità del Benigànim Javi obtenia l’empat. Quan tot feia indicar que el partit se n’aniria amb empat al descans, una pilota solta en tres quarts de camp va ser brutalment colpejada per Joan, que amb un tret perfecte cap a la porteria local, assoliria posar l’1-2.

A la volta al camp, els socarrats van tornar a demostrar que saben dominar tots els registres dins d’un partit, i que són capaços de controlar el joc defensant-se amb la pilota. El partit va ser adormit una vegada més pels jugadors veterans de l’equip com Marc Ferrer, Rueda i Aquino, els qui combinaven sense donar opció al rival. En el minut 62, l’àrbitre assenyalaria un penal una mica dubtós favorable als visitants, que el mateix José Manuel Rueda s’encarregaria de transformar per a posar el definitiu 1-3. A partir d’aquest moment, Candel va aprofitar per a donar-li minuts a Israel Ull, i per a donar-li descans a Alejandro Guillén, qui havia disputat cada minut de joc possible.

Va patir en els minuts finals l’equip de la costera, que va veure com els de José Luis Vidal s’aproximaven en diverses ocasions de manera perillosa a la porteria defensada per Lahoz. Però el marcador ja no es mouria i amb aquest resultat l’àrbitre va assenyalar el final d’un partit que serveix al C.D. Olímpic per a seguir el rastre dels dos primers classificats, i per a evidenciar el seu gran estat de forma.