El termini de presentació de sol·licituds per a concórrer als premis serà des del 9 de juliol fins al 14 d’octubre de 2022.

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha convocat una nova edició dels Premis Noemtoqueselwhatsapp amb els quals es pretén reconéixer els projectes de joves en diverses modalitats artístiques que tracten sobre la promoció de la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes i la prevenció de la violència contra les dones.

D’acord amb les bases d’aquesta edició, publicades en el DOGV, les sis modalitats a les quals es pot concórrer són fotografia, vídeo, arts escèniques, música, microrelat i arts plàstiques, i es concedirà un premi per categoria en cadascuna de les modalitats artístiques de 500 euros cadascun d’ells.

La convocatòria està oberta a la participació dels centres educatius, de les associacions inscrites en el cens d’associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut i dels centres juvenils o serveis de joventut dependents de les administracions locals.

Respecte a les categories, s’han establert dues per modalitat: una de 14 a 17 anys i l’altra de 18 a 24. Els treballs de vídeo, arts escèniques, música i arts plàstiques hauran d’estar realitzats per un grup de, almenys, tres joves. En les modalitats de fotografia i microrelat, l’autoria podrà ser individual.

El termini de presentació de sol·licituds per a concórrer als premis serà des del 9 de juliol fins al 14 d’octubre de 2022. L’IVAJ, amb l’assessorament de persones expertes, seleccionarà les obres que, per les seues característiques, siguen més adequades per a ser difoses en les seues activitats o xarxes socials, o per a formar part de l’exposició Noemtoqueselwhatsapp 2022.