El club ha confirmat 18 jugadores per la temporada 2024/2025

La passada temporada 23/24 l’equip femení de l’Inter Xàtiva començava un nou projecte en la segona regional valenta aconseguint el campionat de lliga i l’ascens a primera regional en la seua primera temporada d’existència.

La direcció esportiva fa uns dies que ja està preparant el projecte de la temporada 2024/25. L’Inter compta amb un bloc molt sòlid que es coneix a la perfecció i saben el que és competir en superior categoria per això una part important del planter es basa en la renovació de les seues integrants.

Una de les capitanes, Sara Lozano, continuarà formant part de la saga. A la part ofensiva la primera de les renovacions anunciades va ser la de Gabriela Dudau que destaca pel seu desplegament físic. Aitana Part que va arribar en el mercat d’hivern per reforçar la medul·lar de l’equip també aposta per la continuïtat.

Les xativines continuen apostant per la Joventut, Leyre Blanco qui ha compaginat el primer equip amb el cadet-juvenil i suma 32 gols continuara defensant la samarreta xativina i juntament amb ella Ivet Ivanova que destaca pel seu 1 contra 1 també continuara a l’equip. Aquestes jugadores tenen 17 i 16 anys respectivament.

L’experiència a l’equip es fa notar amb l’argentina Fátima Possak que compta amb una llarga trajectòria al seu país i que continuarà a Xàtiva sent un dels murs defensius. En la línia defensiva, un dels laterals és per la moixentina, Lorena Jiménez.

Gran nombre de renovacions que l’equip ha continuat completant amb jugadores com Sara Palmi, una jugadora amb gran tracte de baló, visió de joc i arribada a gol i estarà acompanyada al mig del camp d’una jugadora amb solera com és Rebeca Soler.

Raquel Martínez, una de les jugadores més desequilibrant de l’equip per banda continuarà fent gaudir a la Murta. El capítol de les renovacions el tanquen fins al dia de hui, Alexandra López, una jugadora amb caràcter que dona solidesa a la defensa. Sara Casanova, un segur per a la banda Esquerra, que es desenvolupa a la perfecció en atac i defensa i també, Maria Pons, una de les jugadores franquícia de l’equip. L’última de les renovacions anunciades pel club és Irene Torregrossa, la portera natural del Campello serà un any més el cadenat de la porteria.

Pel que fa a incorporacions, són tres les que ha dut a terme el club. D’una banda, Mar Chova, la canalina es desenvolupa com a extrem i compta amb gran velocitat i un gran llançament. I també, Carmen Gómez, també natural de Canals, esquerrana i cridada a ser una de les peces clau del mig del camp. Les últimes incorporació han estat la de Laura Martínez que arriba procedent del València CF “B” de la Segona Federació. Compta amb gran experiència a l’equip blanc i negre i també ha defensat la samarreta de la Selecció Valenciana Sub-15 i Sub-16, i la de Tamara Argente que serà un mur per a la porteria. La jugadora arriba procedent de l’Alberic i ha passat per l’At. Carcer i el CD Olímpic a categoria autonòmica.

18 són les jugadores confirmades per l’Inter Xàtiva que aquesta temporada faran el seu debut a primera regional valenta.