El femení amateur disputa dues trobades amb un balanç molt positiu 

Els equips femenins del Cutat de Xàtiva han jugat diversos partits en els darrers dies amb resultats prou positius. 

L’equip de F-8 femení, aquesta vegada dirigit per José Enrique Sanchis, va ser l’únic en caure derrotat, per 5-1, enfront del Catarroja, en un partit on les xativines van lluitr fins al final. 

L’equip infantil-cadet, després una altra victòria molt important, s’ha convertit en campió de la primera fase de la lliga sense haver perdut ni un solo partit dels onze disputats. El partit de lliga que va tindre lloc dissabte passat contra la UD Alginet va acabar amb un ampli resultat de 7-0. Els gols van arribar de la mà de Mencía (3) que s’alça com a màxima golejadora de la lliga amb 19 gols, Lourdes (2), Carmen i Daniela Ramírez. 

Per part seua, l’equip amateur dirigit per Rocio Hervas va competir dues vegades aquesta setmana. Dijous passat es va disputar un partit molt important per a la ciutat de Xàtiva ja que per primera vegada es va disputar un derbi entre dos equips femenins. Aquest primer derbi va acabar amb el resultat de 1-1. 

En canvi, diumenge 18 es va disputar el segon partit de la setmana contra la UD Oliva en el camp municipal de “La Murta” on les amateurs jugaven per primera vegada aquesta temporada. El marcador final va ser de 4-0 en un duel on va quedar patent el gran joc que proposa l’equip xativí.