El club xativí posa en marxa una nova campanya solidària

El passat cap de setmana va deixar resultats oposats per als equips femenins del Ciutat de Xàtiva CFB. 

Dissabte, l’equip F-8 femení va viatjar fins a Benetússer per a enfrontar-se a la Unió Benetússer-Fabara CF. El partit va ser un dels més disputats de la temporada, acabant amb un resultat de 3-2. 

L’equip Infantil-Cadet que dirigeix Alba Revert va jugar a la ciutat esportiva Jorge Martínez Aspar contra el Ciutat d’Alzira. Aquest va ser el primer partit de la Lliga Or, competició que disputen els equips classificats en els sis primers llocs de la primera fase. El duel va tindre dues cares molt diferents, l’equip local fort, aguerrit i exercint una important pressió, i el joc associatiu de les xativines, amb bon tracte a la pilota i dominant el partit des de la possessió. Ajustat 1-2 per a les d’Alba Revert, que lideren la lliga Or, i continuen imbatudes en tots els partits oficials disputats aquesta temporada.

El pròxim cap de setmana, l’equip de F8 de Nerea Quesada jugarà el dissabte a les 11:30 h contra l’Ontinyent en el Paquito Coloma, les de Revert ho faran a les 12:00 hen el mateix camp i davant el mateix rival, mentre que les amateurs de Rocio Hervás disputaran el seu partit a les 17:00 h contra el Catarroja també en el Paquito Coloma.

Nova campanya solidària

El Ciutat de Xàtiva CFB ha iniciat la campanya “Kg/Litre Solidari”. El club, de nou, vol estar amb els més desfavorits. Per això, des del dimarts 4 i fins al divendres 14 de maig s’ubicaran al Camp Municipal Paquito Coloma unes caixes per recollir productes no peribles d’un kg o d’un litre. 

Amb aquesta iniciativa, des del Ciutat de Xàtiva es vol ajudar a les associacions locals que treballen amb col·lectius vulnerables. Alguns dels productes que es volen recollir són: llet, oli, sucre, farina, etc. 

La gran “família” del CDX està formada per centenars d’esportistes, als que cal sumar tècnics, directius i els pares i mares de tots. Si tots aquests responen a la crida feta des del club, es pot aconseguir una important ajuda per a aquells que més ho necessiten.