Aquests mateixos alumnes, més un quart, viatjaran a França durant el mes de maig per a la seua formació en centres de treball en empreses de Redon

Els dos estudiants que han vingut a Canals són Amina Gautier i Thomas Louboutin, estudiants del “Lycée Professionel Beaumont”, de Redon (França), centre d’estudis francés amb el qual l’IES Francesc Gil de Canals ha establit una relació de col·laboració dins del marc del projecte Erasmus +.

Aquests alumnes estan en el seu últim any de formació i han vingut a Canals a realitzar part de la formació en empreses. En aquest cas, Amina ha estat en l’empresa Sarrió Gallego Consultors i Thomas la Farmàcia Susana Llaudes.

L’IES Francesc Gil ha expressat el seu agraïment per la col·laboració d’aquestes empreses, la seua predisposició i el bon tracte rebut per l’alumnat francés, així com a les famílies canalines que han acollit als dos estudiants.

Actualment, tres estudiants de l’institut canalí estan realitzant part de la seua formació en empreses a Malta, gràcies a un acord de col·laboració que es va signar amb el Consorci “Associació Joves Empresaris de València”.

Aquests mateixos alumnes, més un quart, viatjaran a França durant el mes de maig per a la seua formació en centres de treball en empreses de Redon.

L’alcaldessa de Canals, Mai Castells, va rebre ahir a l’ajuntament als dos estudiants que participen en el programa ERASMUS +, acompanyats pel director del centre Agustí Saúco; la coordinadora d’Erasmus +, Raquel Casal, i el professor francés, Alain Daureu.