Es tracta d’un projecte europeu que té com a finalitat la fabricació de caminadors esportius

Aspromivise i l’IES de Vallada, en col·laboració també de l’IES La Canal de Petrer, s’han ajuntat per realitzar un projecte que facilitarà la realització d’activitats a persones amb mobilitat molt reduïda. En paraules del professorat implicat del mateix IES de Vallada “és un projecte europeu que junta la il·lusió de tres amics que es coneixen perfectament i treballen en tres sectors diferents com són, l’esport, mecanitzat i inclusió, que tenen l’objectiu de desenvolupar un producte que puga influir positivament en la societat.”. Es tracta de la creació de caminadors esportius que permetran que usuaris d’Aspromivise puguen participar en diferents activitats diàries i en diferents competicions esportives. 

En una de les proves adaptades del passat campionat d’atletisme en pista, alguns esportistes participaren en una prova de 25 m amb caminador. Alguns caminadors creats per estudiants de l’IES de Vallada i l’IES La Canal de Petrer seran donats a Aspromivise com a resultat final d’aquest projecte entre les tres entitats. 

Aspromivise sempre ha cregut que la inversió que ha fet des de fa anys en l’àmbit educatiu tindria el seu retorn i aquest projecte és una prova real, i per això, el Centre Ocupacional de la Costera agraeix als dos instituts un projecte com aquest.