L’acte es va obrir amb la benvinguda per part de la Directora d’Infermeria del Departament, Marísa Beltran, i la responsable de l’àrea de Docència Jocabed García

Foto: Twitter @GVAdsxo

Més de 300 professionals de la infermeria són contractats a partir de hui per a les substitucions de vacances de les plantilles d’atenció primària i hospitalària del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent.

En total són 164 professionals d’infermeria i 123 Tècnics de cures auxiliars d’infermeria, així com matrones, personal tècnic de laboratoris, patologia i radiodiagnòstic i fisioterapeutes, que sumen un total de 342 professionals que assumeix la direcció d’infermeria del departament.

Durant la “Jornada d’Acollida” es va donar formació bàsica sobre matèries específiques quant a l’acompliment del treball en els diversos Serveis i Unitats en els quals treballaran durant aquest estiu.

Els objectius d’aquesta jornada era informar i orientar als i les professionals d’infermeria de nova incorporació per a facilitar-los el procés d’integració i del desenvolupament del seu treball i donar-los a conéixer les eines de sistemes d’informació i seguretat, tant pròpia com dels pacients, que disposa el Departament de Salut en la seua organització.

L’acte es va obrir amb la benvinguda per part de la Directora d’Infermeria del Departament, Marísa Beltran, i la responsable de l’àrea de Docència Jocabed García amb una ponència sobre l’especial qualitat dels professionals de la Sanitat Pública amb el títol “Som empleats i empleades públiqúes: treballem per la qualitat en Sanitat”.