Davant les característiques que requereix aquest tipus de cirurgia, el Departament ha adaptat una habitació amb el seu corresponent bany en la planta de Cirurgia de l’Hospital Lluís Alcanyís

Encara que estarà a l’abast de tots els serveis, aquest element de característiques específiques ha sigut assignat al Servei de Cirurgia General, que ha començat fa quatre mesos a implantar la cirurgia bariàtrica dins dels seus serveis.

La cirurgia bariàtrica es realitza a pacients obesos per a ajudar a perdre l’excés de pes i per a reduir el risc dels problemes de salut potencialment mortals relacionats amb el sobrepés.

Des del passat mes d’octubre el Lluís Alcanyís ha fet 9 intervencions de cirurgia bariàtrica i compta amb un equip multidisciplinari per a valorar les persones susceptibles de rebre aquesta cirurgia. El Comité està format per endocrinòleg, nutricionista, psicòleg, anestesista, infermeria i els cirurgians que han posat en marxa la cirurgia bariàtrica entre els serveis del Departament Xàtiva-Ontinyent.

Davant les característiques que requereix aquest tipus de cirurgia, el Departament ha adaptat una habitació amb el seu corresponent bany en la planta de Cirurgia de l’Hospital Lluís Alcanyís i l’ha dotat de mobiliari específic i adaptat a les característiques d’aquests pacients.