La formació la duu a terme la Unitat de Prevenció de Riscos de la zona 5 amb seu a Xàtiva i Gandia

35 alumnes de la facultat d’Infermeria del Campus d’Ontinyent estan realitzant aquests dies la seua formació en prevenció de riscos laborals a l’Hospital Lluís Alcanyís. L’alumnat correspon al segon curs d’infermeria que inicia aquesta mateixa setmana les seues pràctiques formatives tant a l’Hospital d’Ontinyent com en el Lluís Alcanyís de Xàtiva. 

Durant aquesta formació se’ls instrueix en els riscos als quals s’exposa la infermeria durant la pràctica laboral de manera que s’eviten o es minimitzen els seus efectes en cas que es produïsquen exposicions a riscos de major o menor rellevància. 

La formació la duu a terme la Unitat de Prevenció de Riscos de la zona 5 amb seu a Xàtiva i Gandia la responsable de la qual, Glòria Benavent ha insistit en la importància d’aquesta acció formativa perquè “es tracta sobretot dels riscos biològics, perquè puguen evitar problemes sobre la seua pròpia salut i fonamentalment es treballe amb seguretat i s’evite accidents”. 

Escoltem a Glòria Benavent: 

La Unitat de prevenció de riscos laborals realitza també formació contínua a tots els professionals de la salut del departament durant tot l’any i manté el control de tots els riscos de l’exercici professional d’aquests professionals, sent l’encarregada també d’atendre les necessitats específiques i donar consells de millora amb la finalitat de mantenir i millorar la seguretat dels professionals.