El termini de preinscripció per als diferents cursos d’idiomes ja està obert

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà va mantenir la passada setmana una reunió amb la nova directora de l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva, Mariola Aparicio, per tal de conèixer les novetats aplicades al centre i el treball de cara al proper curs 2020/2021 que ja s’ha posat en marxa amb la preinscripció per als diferents cursos d’idiomes.

Per una banda, s’ha publicat el calendari amb les dates definitives de les proves PUC de Certificació, al qual pot accedir l’alumnat del centre a través de la pàgina web de l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva (portal.edu.gva.es/eoixativa). A hores d’ara està publicat el calendari de les proves escrites, però des del centre han confirmat que en breu es publicarà també el calendari de proves orals.

-A més a més, des de passat divendres es pot consultar per part de l’alumnat si han estat admesos en el proper curs. Caldrà accedir a l’assistent telemàtic amb l’usuari i la clau creades en el moment de la matrícula per tal de poder consultar l’horari assignat. 

Els alumnes rebran un correu electrònic informant-los de l’obertura de termini per tal de consultar-lo, i seguidament, hauran de formalitzar la matrícula enviant la documentació sol·licitada al correu electrònic del centre 46028661.secret@gva.es, des del 20 de juliol fins al 9 de setembre.