Prop de 20 joves esportistes mostren els ensenyaments rebuts durant el curs

Dissabte passat, el gimnàs del CEIP Jacinto Castañeda de Xàtiva va ser l’escenari triat per a la celebració del Campionat Clausura de la EEM de Bàdminton Xàtiva, esdeveniment que posa punt final als entrenaments de la temporada 2020-2021 i que va comptar amb la col·laboració del Consell Esportiu Municipal de Xàtiva.

Al llarg del matí es va dur a terme una competició on prop de 20 joves esportistes van tindre l’oportunitat de posar en pràctica els ensenyaments rebuts durant el curs a més de competir en un ambient de companyonia i oferir un bon nivell de joc. Enguany es va comptar amb la participació d’un grup d’esportistes del C.B Xàtiva de la categoria Sub-13 i Sub-15.

La competició va comptar amb nou parelles de dobles formades per un jugador de l’escola esportiva municipal acompanyat d’un esportista del CB Xàtiva de manera que els jugadors de l’escola van tindre l’oportunitat d’aprendre i escoltar els consells dels seus companys del club.

Així mateix cal assenyalar la presència dels esportistes del projecte “Se Busca Campeón”. Aquests jugadors van començar la temporada com a alumnes de l’Escola Municipal de Bàdminton i a causa de les seues qualitats van passar a formar part del projecte de tecnificació.

Agenda esportiva

Dissabte que ve es disputarà en la localitat d’Enguera el Campionat Provincial de Bàdminton en la categoria aleví (Sub-13), on el Club Bàdminton Xàtiva comptarà amb representació tant en la prova d’individuals amb la presència de Feliu Terol i Ximo Torres, com en la prova de dobles amb les parelles següents: Irene Orquín / Lucas Pla i Martina Molina / Feliu Terol.