Es va posar en marxa el passat 1 de juliol i estarà operatiu tot el mes de juliol

L’Escola d’Estiu de l’Alcúdia de Crespins, organitzada per la Regidoria d’Educació i Igualtat de l’Ajuntament, ha batut aquesta edició el rècord de participació amb quasi 170 xiquetes i xiquets inscrits.

Es tracta de l’edició més nombrosa des que es va posar en marxa, segons ha comentat la regidora de l’àrea, Maite Juan: “Enguany s’han duplicat les inscripcions en relació amb la passada edició”, fet que per a nosaltres “és una satisfacció, ja que podem comprovar que les activitats que estan duent-se a terme en el col·legi la Sénia i el Poliesportiu Municipal estan permetent conciliar aquestes setmanes de vacances escolars a moltes famílies del poble i de municipis del voltant, al mateix temps que oferim oci educatiu a les xiquetes i xiquets que hi participen”.

Un èxit de participació que ha estat possible en part gràcies al preu de l’escola que ha sigut de 35 euros. “Este programa compta amb una subvenció de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per la qual cosa des de l’Ajuntament hem pogut posar un preu assequible per a totes les famílies”, ha remarcat Juan, qui a més ha valorat la quantitat d’activitats que està organitzant l’empresa encarregada. A banda de tallers, jocs, cuina, entre d’altres, també s’han organitzat dues festes de l’espuma i una excursió al parc de Benicalap.

Finalment, cal apuntar que l’Escola d’Estiu de l’Alcúdia de Crespins es va posar en marxa el passat 1 de juliol i estarà operatiu tot el mes de juliol de 9 a 14 hores. A més, hi ha la possibilitat d’Escola Matinera de 8 a 9 hores. Els assistents gaudeixen de nombroses activitats que gira al voltant del món dels pirates i que té com a objectiu seguir amb l’educació i diversió dels xiquets en el seu temps lliure”.