El projecte ha comptat amb una inversió de 20.000 euros dels quals el 50% ha estat subvencionat per la Generalitat Valenciana dins del Pla Reacciona

Els edificis municipals de l’Alcúdia de Crespins comencen a comptar en els seus sostres amb mòduls solars fotovoltaics per a generar de manera sostenible l’energia que necessiten. En aquest cas, igual que al col·legi la Sénia fa unes setmanes, l’Escola d’Adults ja genera també la seua energia. Un fet que segons el regidor de Medi Ambient, Jordi Caparrós, demostra “l’aposta del govern municipal per les energies renovables i el medi ambient”. 

Aquest tipus d’instal·lació, utilitza l’electricitat generada pel consum del punt on es produeix, i l’energia sobrant, la injecta a la xarxa elèctrica,. A més disminueix la quantitat de CO2 que s’expulsa a l’atmosfera i converteix l’edifici en un punt eficient. El projecte ha comptat amb una inversió de 20.000 euros dels quals el 50% ha estat subvencionat per la Generalitat Valenciana dins del Pla Reacciona. 

Per al regidor, les plaques instal·lades a l’escola “ens permeten tindre una escola totalment sostenible i verda”. Per la seua banda, l’alcalde, Pepe Garrigós, ha remarcat que, en el govern municipal, “continuem avançant en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 impulsats per la Unió Europea”.