Els cursos tindran lloc dissabte 4 i 11 de Juny de 10:30 a 12:30 h del matí

L’Escola Ciutadana Toni Cabezón ha preparat un curs formatiu que consta de dues sessions i que es realitzaran de manera presencial, dirigit a usuaris amb necessitat de realitzar tràmits amb l’administració pública: Agència Tributària, Seguretat Social, Ajuntaments, Generalitat Valenciana. Els grups seran de màxim, 15 persones.

Els cursos tindran lloc dissabte 4 i 11 de Juny de 10:30 a 12:30 h del matí. Aquest curs es fa amb motiu de l’entrada en vigor de la Llei de Procediment Comú de les administracions públiques on la tramitació electrònica passarà de ser una forma especial de gestió a convertir-se en el procediment habitual de relacionar-se amb l’administració pública.

Per a realitzar aquestes consultes i tràmits de forma segura i autèntica existeix tota una maquinària de certificació que cal aprendre per a començar a utilitzar aquest procediment amb total eficàcia i confiança.

A més, amb aquest curs assoliran conceptes relacionats amb la navegació segura i l’Administració electrònica, explicaran la utilització del certificat electrònic, i faran tràmits amb l’administració autonòmica a través de la Seu Electrònica, per tant, serà necessari disposar de certificat electrònic per a desenvolupar el curs i nivell bàsic d’informàtica.

Si alguna persona volguera participar en el curs, s’ha preparat una guia per tal d’obtenir i instal·lar el certificat electrònic, que ens la poden demanar a través del correu electrònic: participacio@ayto-xativa.es

El curs tindrà lloc a la Casa de les Dones de Xàtiva. Per a inscriure’s, cal emplenar un formulari que es pot trobar al web municipal.