Es disposarà de dos torns i totes les mesures de seguretat, i serà necessari reservar plaça al correu joventut@ayto-xativa.es

Les sales d’estudi de la Casa de la Joventut han reobert aquest dilluns les seues portes, amb l’inici del curs escolar, amb algunes limitacions i especificacions degut a la situació actual provocada per la Covid-19.

Hi ha un total de 20 places a disposició dels estudiants, amb dos torns horaris, un de matí de 8 a 15 hores i altre de vesprada de 17 a 20 hores. Es prendrà la temperatura a l’entrada a tots els usuaris, i se’ls facilitarà gel hidroalcohòlic, a més de realitzar una neteja i desinfecció en cada canvi de torn. Serà obligatori l’ús de la mascareta i es mantindrà una ventilació adequada de les instal·lacions, amb l’obertura de les finestres (o la seua obertura durant quinze minuts, tres vegades al dia, en cas de no poder mantenir-les obertes pel fred o el soroll).

Serà necessari reservar plaça a través del correu joventut@ayto-xativa.es, indicant nom i cognoms, telèfon de contacte i la data i el torn que es desitge reservar. El personal de Joventut indicarà la taula i el lloc corresponent per a ocupar, ja que també s’han numerat els espais de les taules.