El plat fort serà la funció de “Cinco horas con Mario”, que s’ha hagut d’ampliar a una altra jornada per tal de complir amb l’aforament

Dues representacions familiars donen el tret d’eixida aquest cap de setmana a la programació de maig per al Gran Teatre de Xàtiva, en la que destacarà la representació de “Cinco horas con Mario” protagonitzada per la reconeguda artista Lola Herrera.

Aquest dissabte 1 de maig, a les 18 hores, es podrà gaudir de “Tempus magicus”, una funció de circ familiar a càrrec de la companyia Magic 6 que compta amb clowns, números d’acrobàcia, equilibri, màgia i grans il·lusions amb un preu de 5 euros (4 euros amb descomptes). D’altra banda, diumenge 2 de maig a les 12:30 hores tindrà lloc l’obra “Nautilus. 20.000 llegües de viatge submarí” de la companyia La Negra (preu 3 euros). La representació està recomanada per al públic familiar i xiquets a partir dels 4 anys, sent una versió de la clàssica novel·la de Juli Verne però amb una lectura actual, compromesa i ecologista.

Continuant amb la programació destinada als més menuts, el següent cap de setmana hi haurà una doble sessió del conegut musical familiar “Cantajuego: te extiendo mi mano”, que va haver de ser ajornat per les restriccions sanitàries. La cita és per al proper diumenge 9 de maig, amb dues funcions: 12 i 17 hores, i amb un preu de 10 euros.

Cinco horas con Mario

D’altra banda, aquest mes de maig tindrà lloc una de les cites més esperades, com és la representació de “Cinco horas con Mario”, amb Lola Herrera, la qual estava programada per a la passada primavera, però que va haver d’ajornar-se en successives ocasions per la pandèmia malgrat que ja s’havien exhaurit les entrades per a la representació.

És per això que, per tal de complir amb l’aforament permès, l’Ajuntament de Xàtiva ha decidit celebrar a més de la prevista per al dissabte 15 de maig, una segona sessió per al divendres 14 de maig, en ambdós casos a les 19:30 hores.

Les persones que ja van adquirir la seua entrada hauran de triar necessàriament a quina de les dues sessions volen accedir, i poden fer-ho enviant un correu a teatre@xativa.es indicant les dades de compra, telèfon de contacte i correu electrònic junt amb les dades de les entrades adquirides (zona, fila i número de butaques); a través del telèfon 96 228 72 92 (els dies laborables de 11 a 14h i de 18 a 20h) o bé acudint a les taquilles del Gran Teatre en aquest mateix horari, havent de comunicar-ho en tot cas fins el proper 12 de maig. Les entrades estan exhaurides i per tant no és possible la compra de noves entrades per a aquesta representació.

L’última actuació del mes de maig també serà familiar i tindrà lloc el dissabte 22 de maig a les 18 hores. “Locos por Disney” és un concert de la Orquesta de las Esquinas amb una selecció de temes de diverses pel·lícules Disney, des de les clàssiques dirigides pel mateix Walt Disney fins a les més recents i les reeixides estrenes. Les entrades tenen un preu de 5 euros (4 euros amb descomptes).

Tota la informació es pot consultar a la web www.granteatre.com, on es podrà accedir a l’enllaç d’Instanticket per tal d’adquirir les entrades als diferents espectacles.