Hui dimecres 1 de juny s’obri el termini per apuntar-se a l’escola d’estiu municipal 2022

La temporada estival a les piscines municipals de Xàtiva (les Pereres, la Murta, Annauir i Torre de Lloris) començarà el 13 de juny i s’estendrà fins al 4 de setembre.

D’una banda, es tancarà la piscina coberta del poliesportiu les Pereres per tal de procedir a la seua neteja i a l’obertura de la coberta retràctil, per tal de deixar-la enllestida de cara a mitjan mes de juny, mentre que, d’altra banda, continuen les obres de millora a la piscina municipal d’Annauir, on s’està renovant el revestiment interior del vas, parets i sòl, a més de la renovació de la dutxa actual amb un tancament que aporte major privacitat i la col·locació en l’interior de la piscina d’una escala per a facilitar l’accés a les persones de major edat.

Pel que fa als preus, els abonaments generals (de 17 a 64 anys) a les Pereres i la Murta seran de 30 euros, i de 20 a les piscines de Torre de Lloris i Annauir. Els abonaments de 9 a 16 anys i dels jubilats i pensionistes seran de 20 euros a les Pereres i la Murta i de 15 euros a Torre Lloris i Annauir. A més a més existeix la possibilitat d’adquirir un abonament familiar que inclou als fills i filles menors de 16 anys (65 euros a les Pereres i la Murta i 45 euros a Torre de Lloris i Annauir). Pel que fa a les entrades individuals, a les Pereres i la Murta la dels menors de 9 a 16 anys i els pensionistes serà de 2 euros i la general a 3 euros, mentre que a les pedanies el preu serà de 2 euros. Els menors de 0 a 8 anys estan exempts de pagament.

A més a més, durant la temporada estival també es realitzaran classes d’Aquagym a la piscina Murta, entre els mesos de juny i juliol. Les classes seran de dos dies a la setmana (dilluns i dimecres o dimarts i dijous) en horari de 19:45 a 20,30 o de 20:45 a 21:30. El preu per al mes de juny serà de 5 euros al mes per a les persones de 17 a 64 anys i de 4 euros al mes per a jubilats i pensionistes. Per al mes de juliol el preu general serà de 10 euros (8 euros per a jubilats i pensionistes). Per a inscriure’s cal donar-se d’alta a la pàgina web d’esports (www.xativa.es/deportes) o gestionar-ho a través de la recepció de les Pereres des de hui, 1 de juny, o de la taquilla de la piscina Murta, des del 13 de juny.

D’altra banda, també comença hui dimecres, 1 de juny, el període d’inscripció per a l’Escola d’estiu municipal 2022.

Aquest any l’activitat, destinada a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 16 anys, tindrà lloc entre el 27 de juny i el 29 de juliol a les Pereres o al col·legi Gozalbes Vera, en horari de 9 a 13 hores. El preu serà de 25 euros setmanals amb opció addicional de servei d’acollida (5 euros l’hora), de menjador escolar (7 euros al dia) i de bus (14 euros). Es regalarà una motxilla a tots els participants i està inclosa la piscina.

La inscripció es podrà realitzar de manera telemàtica o presencial a la Casa de la Joventut o les Pereres fins al 23 de juny. Les persones interessades en més informació poden telefonar al 96228.18.03 o enviar un correu a educa@xativa.es.