Rafael Álvarez és un actor i dramaturg que aportarà a les Nits al Castell l’espectacle “Mester d’Algaravia

Les Nits al Castell tornen amb la seua 23a edició després de dos anys d’absència i inauguren el festival amb l’actuació de Rafael Álvarez “El Brujo” el pròxim dia 8 de juliol. El festival, organitzat per l’Ajuntament de Xàtiva, es prolongarà durant tot el mes de juliol amb concerts els dies 8, 9, 16, 23 i 30 de juliol.

Rafael Álvarez és un actor i dramaturg que aportarà a les Nits al Castell l’espectacle “Mester d’Algaravia. El collar de la coloma: Històries d’ahir i de sempre”, una obra original elaborada exclusivament per a la seua representació al Castell de Xàtiva dins dels actes del mil·lenari de l’obra “El collar de la coloma”.

Les entrades estan venent-se a bon ritme, havent-se exhaurit ja les del dia de l’actuació del cantant Víctor Manuel. Els dies de les actuacions no estarà permés l’accés al Castell amb vehicle privat. El Festival posa a la disposició un autobús gratuït que eixirà ininterrompudament des de la plaça Espanyoleto de Xàtiva des de les 20.30 hores fins a les 22.30 hores i tornarà en finalitzar el concert i fins a les dues hores posteriors.