Sí que van tenir lloc les carrosses i el sopar de gala al Pavelló tal com estava previst

Segons informa l’Ajuntament de Canals, davant la impossibilitat de cremar ahir la Foguera, i d’acord amb el Decret 148/2018 de prevenció de riscs forestals que prohibeix qualsevol mena de crema en situació de risc nivell 3 com és la que hi havia ahir a Canals, es va dur a terme una reunió d’urgència ahir de matí amb la presència de l’equip de govern, les forces de seguretat, el consorci de bombers, representants de la Festa, de l’Església i de l’oposició i es va acordar ajornar les celebracions de Sant Antoni al pròxim cap de setmana. 

Segons la nota facilitada, es van esgotar totes les vies possibles per a poder mantenir els actes com estaven previstos, però el director general de Prevenció d’Incendis de València del Consorci de Bombers, la consellera de Medi Ambient, Policial Local i Guàrdia Civil van informar de la impossibilitat de dur a terme ahir la crema. 

Sí que van tenir lloc les carrosses i el sopar de gala al Pavelló tal com estava previst. La crema de la Foguera (amb les solemnes vespres prèvies) es trasllada al divendres a la mateixa hora. Els actes del dia de Sant Antoni tindran lloc dissabte i el Dia dels Parells passa al diumenge. 

Al llarg de la setmana, l’Ajuntament continuarà informant des de les xarxes de com avança la programació i de qualsevol novetat que puga produir-se.