El cap de setmana tindran lloc les dues festes pre-falles per als majors i per al públic general organitzades per la regidoria de falles

Hui dijous, a les 8.30 h, una representació de les falles de Xàtiva encapçalada per la regidora de falles, Maria Beltran, la presidenta de la JLF, Cèlia Gorrita, les falleres majors de Xàtiva, Laura Fernandez i Noa Esplugues, i representants de la Junta Local Fallera i de les comissions de la ciutat, han eixit des de l’estació de trens de Xàtiva camí a València per a participar en la tradicional recepció oficial del president de la Diputació de València, Toni Gaspar, al Palau de la Batlia. Després de la recepció, l’expedició, integrada per unes 50 persones, acudirà a la mascletada on està previst que estiga l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, qui també ha confirmat la seua assistència. 

Demà divendres es tornarà a visitar la capital valenciana per a l’acte de lliurament dels premis de la Generalitat als millors llibrets, que tindrà lloc a partir de les 18 h, en la ciutat de les Arts i les Ciències. Un total de 7 comissions de Xàtiva han situat els seus llibrets entre els 80 premiats. Prèviament, a migdia, la comitiva presenciarà la mascletada a la plaça de l’Ajuntament de València. 

El cap de setmana tindran lloc les dues festes pre-falles per als majors i per al públic general organitzades per la regidoria de falles. El dissabte de matí arribarà a Xàtiva el ral·li faller de cotxes antics, que quedaran estacionats fins a les 18 h a l’avinguda de Selgas perquè el públic puga gaudir d’ells. Prèviament, a les 14 h es dispararà la primera mascletada de les Falles 2023, des del Jardí de la Pau. Una vegada net el jardí, allí mateix, a les 17 h, començarà la Festa pre-falles dels Djs per al públic general. 

El Diumenge, a les 14 h, començarà el dinar pre-falles sènior, també al jardí de la pau, per a jubilats i pensionistes, amenitzat per una orquestra, i amb l’assistència de les Falleres Majors i Junta Local Fallera. Està prevista la participació de 500 persones, que van exhaurir els tiquets en a penes tres hores des de l’inici del seu repartiment. Després del cap de setmana, els actes es reprendran el dimecres, 15 de març, a partir de les 17 h, amb la visita de les falleres majors i de la Junta Local Fallera a les distintes comissions en el dia de la plantà.