Finalitzada la baixada de Sant Josep, es disparà la mascletada

Segons ha confirmat la Junta Local Fallera, mitjançant el seu president, Jesús Gonzàlez, aquest diumenge, 3 d’abril, a les 12.30 h, les comissions falleres de Xàtiva i la Junta Local, recuperaran la tradicional Romeria a Sant Josep que no es va poder celebrar el 19 de març passat per la pluja.

Les respectives comitives acudiran per separat a l’ermita i, una vegada allí, desfilaran baixant pel recorregut tradicional fins a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva, acompanyant al gremi de fusters, en el trasllat de la imatge de Sant Josep. Aquest diumenge no hi haurà missa dedicada al sant, donat que ja es va celebrar el dia 19.

A més a més, una vegada finalitzada la baixada de Sant Josep, els participants acudiran a la avinguda de Selgas, a l’espai del Restaurant Moncho, on es dispararà la mascletada que s’havia de disparar el dia de Sant Josep que, segons indiquen des de la Junta Local, és la de major pressupost de les previstes en la programació dels actes de foc de les falles passades, amb més de 50 quilos de pólvora.

Pel que fa a la resta d’espectacles pirotècnics suspesos, el president va afegir que no es crearan més actes a propòsit, però s’aprofitaran algunes cites pendents per a recuperar-los.