Les activitats comencen el proper 28 de setembre i serà necessari omplir el full d’inscripció i efectuar el pagament via online o presencial

L’Ajuntament de Xàtiva ha obert les inscripcions per a poder apuntar-se a les diferents ofertes esportives que comencen a partir del proper dilluns 28 de setembre.

D’una banda es troben les escoles esportives municipals, en les quals es pot escollir entre esports com ara atletisme, bàdminton, voleibol, esport adaptat, gimnàstica rítmica, aeròbic, handbol, esgrima i minibàsquet. El preu serà de 64 euros per a tot el curs -excepte l’escola esportiva adaptada, que serà gratuïta-, i les activitats es realitzaran a llocs com ara el pavelló esportiu de voleibol, el gimnàs del col·legi Jacint Castanyeda, el pavelló Francisco Ballester, el col·legi Gozalbes Vera, el gimnàs de l’IES Josep de Ribera i el Poliesportiu de Les Pereres.

A més a més, també s’ofereixen diferents esports per a adults: manteniment físic, gimnàstica correctiva, ball de saló (sols per a parelles convivents), pilates, aeròbic step i zumba. En aquest cas les activitats es poden reservar per trimestres i amb un pagament únic, i es podrà escollir entre 2 i 3 dies (amb preu especial per a jubilats). Les activitats es realitzaran als pavellons de voleibol i Francisco Ballester, al gimnàs del col·legi Gozalbes Vera i a l’IES Doctor Lluís Simarro.

Per últim, també es podran realitzar activitats a la piscina coberta del Poliesportiu Les Pereres, amb aquagym i iniciació i perfeccionament de la natació per a totes les edats. Les sessions dirigides tindran una durada de 45 minuts i es pot escollir entre trimestres o pagament únic.

Totes les activitats tindran un ràtio mínim de 10 i màxim de 20 alumnes, i per a inscriure’s serà necessari emplenar el full d’inscripció i realitzar el pagament mitjançant la web www.xativa.es, a l’apartat d’esports, entrant a la pestanya d’inscripcions/reserves, identificant-se amb un usuari i escollint la modalitat triada; o al Poliesportiu Municipal de les Pereres (mitjançant targeta bancària). Per a fer efectiva la inscripció dels xiquets i xiquetes, serà necessari que els pares i/o mares telefonen al Poliesportiu les Pereres per tal de que el personal els active el tràmit (al tractar-se de menors d’edat), així com també els pensionistes i jubilats, que hauran d’acudir al centre per tal de certificar la seua condició.

Per a més informació es pot acudir al Poliesportiu Les Pereres, de 7 a 21 hores, o telefonar al 96 228 30 00.