Mai Castells: “estic molt orgullosa de les meues veïnes i veïns per la seua responsabilitat i sacrifici davant aquesta pandèmia”

La darrera actualització de dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana confirma una millora important a les dades del municipi de Canals. Els casos han baixat considerablement els últims dies: amb 109 casos positius, la incidència acumulada a Canals s’ha reduït de vora 1900 casos per cada 100.000 habitants als 800 d’ara mateix.

L’alcaldessa de Canals, Mai Castells, valorava molt positivament les dades de millora i afirmava que “estic molt orgullosa de les meues veïnes i veïns per la seua responsabilitat i sacrifici davant aquesta pandèmia i aquestes dures restriccions a les quals estem sotmesos, però que han demostrat que eren més que necessàries”. Castells reiterava a més que “malgrat aquest alé d’esperança no cal relaxar-se, hem de continuar lluitant amb les armes que tenim davant el maleït virus i així confie que continuaré sent per part de tots els canalins i canalines”.