Des de la regidoria de Joventut recorden que la proposta ja la van fer des del consitori en desembre 

Fa uns dies, Xàtiva Unida emetia una nota de premsa proposant la creació d’una oficina local d’habitatge. En resposta a açò, l’equip de govern ha informat de que l’Ajuntament de Xàtiva ja va fer públic el passat 11 de desembre que contempla la creació d’un Servei d’Habitatge Jove com a l’oficina que reclama ara XU. Ho va fer en el marc de la presentació de la primera avaluació del Pla Jove, fet que recordareu ja que es va dur a terme una roda de premsa a l’efecte, on es va fer públic el document editat per l’Ajuntament que conté íntegrament les línies d’acció del Pla Jove entre les quals es troba l’oficina d’habitatge.

Concretament, la proposta de creació del Servei d’Habitatge Jove figura en la pàgina 20 del document, on es diu textualment que l’Ajuntament «preveu la creació d’un Servei d’Habitatge Jove, dins de la Casa de la Joventut però separat de l’atenció ordinària que es realitza al Centre d’Informació Juvenil per tal que la informació aplegue millor a les i els joves».

A més a més, el document que conté aquesta proposta es va aprovar en el plenari municipal del 23 de desembre de 2020, amb l’abstenció conjunta de XU i PP, motiu pel qual, segons afirment des de l’equip de govern, sorprén aquest anunci.