Després de dos anys de suspensió, el lliurament del premi tindrà lloc dissabte, 11 de juny

Reunida la Junta Directiva de Xateba – Associació per la igualtat i contra la violència de gènere-, s’ha decidit per unanimitat atorgar el premi Xateba –Per la Igualtat- en la seua edició número setze, a les integrants de l’equip de futbol femení Racing de Xàtiva.

Segons Xateba, l’equip acaba d’aconseguir una gesta rellevant amb l’ascens a Primera Regional, després de proclamar-se campiones de lliga al seu grup en Segona Divisió, el que estableix amb claredat el seu bon joc i qualitat esportiva.

Segons l’acta, són mereixedores d’aquest premi per la seua constància i esforç, i per fer que les dones ocupen espais dels quals han estat excloses durant molt de temps, i les premia per a agrair que siguen un referent per a moltes dones i xiquetes que aprenen que les seues aspiracions i preferències esportives no han de veure’s condicionades pel seu sexe, com en cap altre aspecte de la seua vida. Poden ser i fer allò que desitgen.

Després de dos anys de suspensió, el lliurament del premi tindrà lloc dissabte que ve, 11 de juny, a les 19 hores, al Pati de la Casa de la Cultura.