La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva assegura que el curs s’inicia amb totes les mesures de seguretat sanitàries

El pròxim dilluns 7 de setembre s’inicia el nou curs escolar i aprofitant la proximitat de la data la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva, Lena Barazava participar en el magazine d’Xtradio d’ahir, en el qual va voler explicar quines són les actuacions i les mesures que s’han portat a terme per tal que el curs començe amb totes les garanties. 

Així mateix, la regidora va voler transmetre un missatge de tranquil·litat a tots els pares i mares que a hores d’ara poden tindre dubtes sobre la seguretat a les aules. 

Lena Baraza també declarava que tant el professorat com les AMPA han estat treballant estretament per tal de transmetre tota la informació als pares i mares, al temps que el personal del departament ha estat en continu contacte amb tots els centres escolars organitzant els horaris i grups, per tal de facilitar l’accessibilitat als centres per part de l’alumnat, ja que l’afluència d’estudiants varia en cada centre.

Tal i com informava la regidora, entre les mesures que s’han portat a terme han estat la neteja i desinfecció de totes les instal·lacions, proveir de termòmetres a tots els centres educatius i la contractació de més personal i monitors, entre altres.

La regidora d’Educació, Lena Baraza, també va destacar al nostre magazín que l’educació és obligatòria i apel·la a la responsabilitat dels pares i mares i els demana també suport a l’hora de fer complir totes les mesures de seguretat sanitària.