L’objectiu d’aquests premis, és distingir a aquelles persones i entitats que han fet de la innovació un element indispensable en el desenvolupament de la seua estratègia professional i del seu creixement empresarial.

Els Reis d’Espanya, acompanyats per la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, van entregar ahir dilluns, en el Palau de Congressos de València, els Premis Nacionals d’Innovació i de Disseny 2021.

L’empresa de fabricació de mobles Expormim de Moixent, va aconseguir el Premi Nacional de Disseny 2021, en la modalitat ‘Empreses’, segons explica l’organització, “per saber conjugar de manera extraordinària els valors de la indústria artesana tradicional amb l’avantguarda en el disseny de mobiliari d’alta qualitat, des d’una perspectiva de sostenibilitat mediambiental en continu contacte amb la innovació i la dimensió social del disseny”.

L’empresa valenciana, després de més de sis dècades de marxa, ha sabut recuperar els valors culturals continguts en la producció artesana de materials naturals com el vímet i el rattan.

L’objectiu d’aquests premis, que concedeix el Ministeri de Ciència i Innovació, és distingir a aquelles persones i entitats que han fet de la innovació un element indispensable en el desenvolupament de la seua estratègia professional i del seu creixement empresarial. Així mateix, els guardons reconeixen als professionals i empreses que han contribuït significativament a l’increment del prestigi del disseny espanyol.

Al costat d’Expormim, també han resultat premiats Eduardo Anitua, Cosentino, CerTest Biotec, Jaime Hayon i Danny Saltaren, amb esment especial per a Ramón Úbeda.