Els juvenils Marc i Raül Sanchis s’estrenen en l’onze inicial suplint bé a homes importants

El CD Olímpic va caure ahir per 2-0 contra l’Elx B en un duel igualat, però marcat per dues grans accions dels il·licitans. Un matiner gol d’Hugo i una diana espectacular de César en l’últim sospir deixen a l’Olímpic sense puntuar, tot i donar una bona imatge malgrat les importants baixes.

El duel va començar amb un Olímpic dubitatiu. La falta d’adaptació a la gespa natural i els molts canvis obligats a l’onze inicial van passar factura als xativins en el tram inicial. L’Elx ho va aprofitar bé i es va avançar al marcador amb un gran gol del seu “killer” Hugo Esteban, màxim golejador del grup. Després del gol, l’Olímpic va aconseguir anar millorant a poc a poc i en el tram final del primer temps va aplegar inclús a trobar-se còmode i crear perill en atac. L’ocasió més clara va aplegar amb un llançament de Steve Ekedi que va obligar al porter local a una gran intervenció per evitar el gol.

En el segon temps, el filial il·licità, amb un home menys per l’expulsió de John el minut 33 del primer temps, va cedir protagonisme a l’Olímpic. Els xativins van intentar traure profit a aquesta circumstància, però no foren capaços. Berna va reestructurar l’equip intentant crear més perill, però sense descuidar tasques defensives per evitar un segon gol local que els deixara sense opcions, tant amb superioritat numèrica com en igualtat, deu contra deu, després de l’expulsió de Steve Ekedi quan falten 20 minuts. Finalment, l’Elx B va aconseguir sentenciar al tram final amb un sorprenent llançament des de mig de camp.

Aquesta derrota no canvia res la situació de l’Olímpic que, com ja està clar, acabarà la primera fase en la quarta posició del seu grup. Això sí, als de Berna Ballester els vindria molt bé retrobar-se amb la victòria l’última jornada d’aquesta fase contra el Novelda CF per aplegar amb més punts a la segona fase.