Segon partit consecutiu en La Murta en el qual no puntua l’Olímpic

El filial de l’Elx arribava a La Murta amb la necessitat de puntuar per eixir de la part baixa de la classificació i el CD Olímpic per tal de guanyar distància amb els equips cuers i fer un bot cap a la part alta.

El primer tram del partit va ser de domini de l’esfèric per a l’Elx, que mantenia la possessió del baló però sense crear cap perill. Al quart d’hora va arrivar la primera acció de perill en rematar Tanque un corner, però el porter s’apoderava de la pilota. Pocs minuts després va ser Juanma qui rematava de cap però sense perill. La primera jugada que posava en alerta a Vio arribava quasi al descans amb un remat del conjunt il·lícita que no creava excessiu perill.

Després del pas pels vestidors a l’Olímpic li se posava de cara el partit una gran jugada de Serpeta servia per assistir a Tanque que dins de l’àrea rematava posant l’1 a 0. L’equip de Rene Martínez no va tardar en reaccionar i va avisar enviant un baló al travesser i poc després en una contra Castro tornava a posar l’empat a l’electrònic. Berna va començar a menejar la banqueta i Vio providencial va evitar el segon gol de l’Elx amb la cama. Moussa va entrar al terreny de joc pel golejador Tanque i en un dels primers balons que va tocar va tindre el 2 a 1, però va intentar regatejar al porter i aquest es va fer amb l’esfèric. A 13 minuts per al final, Friaza remuntava el partit posant l’1 a 2.

Els de Berna Ballester van buscar l’empat a la desesperada, però el conjunt il·licita va tirar de manual amb constants interrupcions i pèrdues de temps.

L’Elx va celebrar el triomf tant necessitat i l’Olímpic deixa escapar una bona oportunitat per guanyar distancia amb la zona baixa. La pròxima setmana visitara El Regit.