El judici contempla 26 sessions fins al 25 de Novembre

El judici contempla 26 sessions fins al 25 de Novembre. La notícia es va donar a conéixer el passat cap de setmana, en un acte públic a Ontinyent en el qual participaven representants de la Generalitat, alcaldes, empresaris i sindicats.

L’alcalde d’Ontinyent i expresident de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, va destacar la seua confiança amb la justícia i en el convenciment de la innocència de totes les persones imputades. Segons va declarar, “Tot acabarà bé, perquè la veritat sols té un camí”. Per a Rodríguez, “ha arribat l’hora que ens puguem explicar davant un tribunal i que s’acabe demostrant què és el que perseguien els qui van idear i impulsar el cas Alqueria”. Un cas que, segons l’alcalde d’Ontinyent, “sols ha servit per a generar dolor i malgastar recursos públics” i “perquè tot ha anat a pitjor en Divalterra des que la deixàrem de gestionar”.

Des de la Vall d’Albaida ens Uneix i Ontinyent ens Uneix asseguren que “estem convençuts de la innocència de Jorge Rodríguez i la resta d’imputats, i per això, sabem que aquest malson acabarà amb l’absolució de totes les persones que han patit aquest procés injust”.