En el programa del concert s’han inclòs temes com “The colors of Tali” de Thomas Doss, “Celtic Child” del belga Bert Appermont, i “Band Land”, del compositor anglés Derek Bourgeois

L’Associació Musical Canalense, amb la col·laboració de l’Associació “Juntos por la Vida”, ha preparat per al pròxim 22 de maig a Canals, un concert solidari per la pau a benefici del poble ucraïnés.

El concert serà lúdic i didàctic, amb la participació dels alumnes de l’escola de música, on es podran conéixer tots els instruments que formen part de la banda.

El president de l’associació musical, Juanlu Gómez, es va posar en contacte amb el president de “Juntos por la Vida en Canals” per a proposar-li la idea, amb la intenció que altres bandes de música s’unisquen a la iniciativa.

En el programa del concert s’han inclòs temes com “The colors of Tali” de Thomas Doss, “Celtic Child” del belga Bert Appermont, i “Band Land”, del compositor anglés Derek Bourgeois.

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, col·laboradora del concert, s’anima als veïns i veïnes del municipi a participar en aquesta iniciativa de solidaritat amb el poble ucraïnés.