Aquesta és una malaltia minoritària, la qual afecta menys de 5 de cada 10.000 persones de la població.

Demà dissabte, a les 19.30 hores, el Centre Cultural Calixte III de Canals acollirà el concert benèfic, que ha organitzat l’Associació Musical Canalense a través de la BrassBand i el Cor de l’Escola de Música, en favor de l’Associació Espanyola de la síndrome de KBG.

Aquesta és una malaltia minoritària, la qual afecta menys de 5 de cada 10.000 persones de la població. Es podria dir que la síndrome de KBG és una malaltia rara dins de les rares, donada la seua poca prevalença.

Gràcies a aquests actes es vol moure consciències al voltant d’aquesta condició, per tal d’aconseguir diagnòstics preventius, reconeixement de la malaltia i investigació, que puga portar al tractament d’aquesta.

La BrassBand, dirigida pel mestre Joaquín Mompó, interpretarà “The Spirit of Brass”, de Gavin Somerset; “O Peregrino”, de Francisco Javier Gonzalez; “The Magic Book”, de Thierry Deleruyelle i “Hymn to the fallen”, de John Williams.

En la segona part del concert, el Cor de la Música de l’Escola, junt amb la seua professora Clara Real, interpretarà les cançons del conte musical “El follet valent”. La lletra del conte és de Clara Ripoll amb la música de Núria Juanet i l’arranjament per a quintet de metalls i percussió de Joaquín Mompó. A la narració del conte s’escoltarà la veu d’Amàlia Sarrió.

L’Associació Musical Canalense, ha agraït la col·laboració de tots els participants en aquest concert.