AFCA Canals també ha donat a conéixer el veredicte del 42è. Premi Nacional de Fotografia Vila de Canals 

El calendari està fet de manera que cada mes està il·lustrat per les obres guanyadores del concurs del calendari AFCA 2024. En la present edició s’han presentat 66 obres. El jurat, integrat pels fotògrafs Vicent Marchirant, Alejandrina Gimeno i Mari Paz Alberola, va escollir com a guanyadora la fotografia titulada “Llacuna”, de Carmen Pastor, la qual il·lustra la portada del calendari. 

Les dotze imatges que acompanyen a cada mes són, “Salamanca 2” de Josep Ricard Soler, “flor de naranjo”, de Marisa Murgui, “mirall”, de Mercedes Martinez, “días de relax”, de Marisa Murgui, “wow”, de Mercedes Martinez, “libertad”, de Toni Soriano, “hoja roja”, de Nuria Vicent, “eucaliptus”, de Mercedes Martinez, “calma”, de Carmen Pastor, “desglaçada”, de Ximo Torres, i “boira”, de Cristina Sanfelix. El calendari, que és gratuït, es pot descarregar al web afcanals.es 

Per altra banda, AFCA Canals també ha donat a conéixer el veredicte del 42 e. Premi Nacional de Fotografia Vila de Canals. En total, es van presentar 52 col·leccions amb 156 fotografies de 30 autors, i 56 fotografies soltes de 14 autors. El jurat va atorgar els següents premis: 

Col·lecció d’Honor a “Por si mañana ya no os pudiera decir que os quiero” de Paco Murcia Grau. Col·lecció Accèssit, a “Calor” de Mariya Petrova Exixtencia. El primer premi va ser per a la fotografia titulada “Mercado Ferias” de Ricardo Climent Barbera. El segon premi, a la fotografia titulada “El túnel” de José Miguel Castelló Molla, i el tercer premi, a la fotografia titulada “Matinera” de Carmen Pastor Borrell.