La sala de les Campanes ha sigut impermeabilitzada, evitant filtracions d’aigua

L’Associació Campaners de Moixent oferirà un any més aquest servei gratuït amb motiu del dia de Sant Pere Apòstol, aprofitant l’afluència de visitants al municipi. L’Associació considera que aquelles persones que no poden fer la visita durant les festes patronals d’agost puguen realitzar-la la vespra de Sant Pere, Sant que dona nom a l’església Parroquial. 

Així doncs, els interessats a fer una visita a la sala de les campanes, podran fer- ho aquest dimecres, 28 de juny, de 18 a 19.30 h. El punt de trobada serà en l’entrada de l’Església Parroquial, i la visita estarà amenitzada amb comentaris i observacions dels campaners sobre les huit Campanes i la Matraca, així com alguns tocs que es fan. 

Enguany, com a novetat, la sala de les Campanes presenta un aspecte nou, ja que s’ha impermeabilitzat, evitant les filtracions d’aigua. En la base del campanar hi haurà a la disposició dels visitants diversos fullets informatius editats per l’Associació. També es disposa d’un “Llibre de Signatures” perquè, qui desitge, puga deixar constància de la seua visita.