El preu de l’entrada solidària és de 6 euros, i es poden adquirir a la seu de Tyrius Xàtiva i a l’establiment comercial Casa Rus

Exif_JPEG_420

La gala, que se celebrarà el pròxim 15 de desembre, a les 19.30 h, al Gran Teatre de Xàtiva, reunirà a una bona part dels cantants i artistes de la ciutat per a retre homenatge a Fina Oleaque, coneguda com a Finita de Xàtiva, que va ser dona d’Angel Patiño i mare d’Angel i Fina Patiño, coneguts cantants de Xàtiva. 

En aquesta cita participaran, entre altres artistes, cantants i músics, Pau Chàfer, Lucia Molina, Javi Galán Patiño, Josep Ramón Cerdà, Javier Pavia, Felo Fuentes, Angel Patiño Gonzàlez, Jaume Tormo, Laura Pla, Andrea Morata, Anabel Llàcer, Maria Josep Patiño, Pepe Montaner, Rebeca Querol, Sara Silva i el grup xativí Cara B. També es comptarà amb les actuacions del grup de Teatre de Tyrius, coordinat per Víctor Torres, i el Grup de ball de Tyrius, coordinat per Nieves Ibàñez i Paco Pastor. Els presentadors de la gala seran, Lisi Santamargarita i Pepe Mira. 

El preu de l’entrada solidària és de 6 euros, i es poden adquirir a la seu de Tyrius Xàtiva, a la Placeta de Sta. Anna, i a l’establiment comercial Casa Rus, al carrer Pi, en la pujada al mercat. La recaptació de la Gala es destinarà a la Fundació Aladina, que s’ocupa dels xiquets amb càncer. L’organització anirà a càrrec de Tyrius, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva i ADEXA.