Xelo Angulo coordinarà les tasques mentre que Roger Cerdà i Ignacio Reig seran vice-coordinadors d’estratègia

L’assemblea de l’Agrupació Socialista de Xàtiva ha aprovat per unanimitat la proposta de la direcció del partit per a la composició del comité electoral que s’encarregarà d’organitzar la campanya per a les eleccions locals i autonòmiques de maig de 2023. 

La proposta formulada per la secretaria general, Xelo Angulo, ha sigut aprovada amb el suport de la militància xativina. Angulo ha assenyalat que “estem en l’any en què anem a treballar des de la il·lusió i el convenciment de ser el partit que millor defensa els interessos dels nostres ciutadans i ciutadanes. Anem a treballar per fer que la nostra proposta no solament siga la proposta més votada sinó per a tenir més força al govern que en 2019”. 

La secretària general dels socialistes xativins creu que “hem fet bé les coses des del govern; ens resta eixir i comptar-ho. Hem d’explicar què hem fet per la nostra ciutat i també per protegir-la en els moments més difícils. Detallar les decisions que hem pres, i les propostes econòmiques i d’ocupació, de reforç de les polítiques socials i la millora dels serveis per a la ciutadania”. 

La responsabilitat de coordinar les tasques del comité electoral recaurà en la mateixa Xelo Angulo. La secretària general assumirà també la tasca de portaveu, amb l’alcalde Roger Cerdà i amb Ignacio Reig, els quals ocuparan els llocs de vice-coordinadors d’estratègia. En el comité participen també Pedro Aldavero, Lena Baraza o Raquel Caballero; el president de l’agrupació, Vicent Caballero; la secretària d’organització, Inma Soler; representants de Joves Socialistes com ara Yaiza Diego i altres integrants de l’agrupació local, com ara José Lluch, Cristina Molina o Rafael Fuster, entre d’altres.